Trening tedna 3 – PlanGoRun in Hervis.si

Trening tedna 3 – PlanGoRun in Hervis.si

​Ko izberete namen treninga “Hervis #GETMOVIN”, se vam pojavi vnosno polje “Vnesi kodo”, kamor je potrebno vnesti veljavno aktivacijsko kodo. V kolikor je koda pravilna se pojavi kljukica, spodaj pa se prikažejo dodatni parameteri, ki so potrebni za sestavo vašega treninga.

Naš skupni trening tedna progresivno napreduje, s tem pa tudi vi. Trening ima višjo intenzivnost od predhodnega, dodan imamo TEMPO TEK, katerega izvajate na ravnem terenu. Tečete 1 kilometer, nato sledi odmor 1 minuto, s tem zagotovite enakomerno hitrost teka. Z vadbo boste razvili močan občutek za enakomeren tempo, s tem pa odlično podlago za hitrejši tek.

Ker Vas želimo spodbuditi k teku, bomo vsak teden izžrebali Vašo najboljšo fotografijo in jo nagradili s praktično nagrado ali vrednostnim bonom.
Ko tečete naš trening tedna, objavite vašo fotografijo (teka, opreme, ure, narave, tekaškega podviga…) na socialnih omrežjih Facebook ali Instagram, ob fotografiji obvezno pripišite (hashtag) oznako teme #hervis in #plangorun. S tem boste avtomatsko sodelovali v naši nagradni igri in se z vsakim treningom tedna potegovali za lepe tekaške nagrade.

*% MSU = % maksimalnega srčnega utripa
Moški: MSU = 202 – (0,55 × leta)
Ženske: MSU = 216 – (1,09 × leta)

jpg_Hervis_trening_tedna
Za PlanGoRun in Hervis Sport sestavil Marko Mrak.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.