Tek nas povezuje …

Aplikacija PlanGoRun je rezultat večletnega razvoja, dela v vrhunskem športu ter dela s tekaški skupinami in posamezniki. PlanGoRun upošteva vse parametre vrhunskega treninga in za vas izdela individualen tekaški trening po progresivnem principu. Pri izdelavi treninga upoštevamo pripravljenost tekača (npr.: na podlagi vnesenih podatkov) in časovno obdobje, v katerem želite trenirati (npr.: datum tekme, na katero se pripravljate). Aplikacija PlanGoRun je na voljo vsem registriranim uporabnikom, tekaški program pa si lahko sestavite hitro in enostavno.

 

“Plan Go Run je vrhunska spletna aplikacija za izdelavo individualnih tekaških treningov. Izhodišče za izdelavo načrta treninga je individualna sposobnost tekača, saj program upošteva njegovo pripravljenost na podlagi testa ali zadnje pretečene razdalje, količine časa, ki ga tekač nameni za trening, in datuma, do katerega mora biti tekač pripravljen ali v formi.” 

Kdo je Marko Mrak

Marko Mrak je poskrbel za strokovno plat treningov, izračunov, ocen in predvsem delovanja “umetne inteligence”, kako potekajo izračuni, kako so izdelani treningi in na katerih vstopnih podatkih temeljijo. Marko je vrhunski kondicijski trener in trener fitnesa (KIF Zagreb in FŠ Ljubljana) in deluje v vrhunskem športu. V zadnjih 15 letih se lahko pohvali z lepimi dosežki: s črnogorsko žensko rokometno reprezentanco je osvojil srebrno olimpijsko medaljo v Londonu 2012, zlato na evropskem prvenstvu 2012 in četrto mesto 2014, trikrat je z rokometašicami osvojil Ligo prvakinj (2002: Krim Ljubljana, 2012 in 2015: Budućnost Podgorica), s Petrom Mankočem svetovni rekord v plavanju 2002 in osem evropskih naslovov ter še veliko različnih odličij z različnimi vrhunskimi športniki.

 

Stopite v stik z nami!

Vprašanja in komentarji, kritike ali pohvale …

 

“Tek je od nekdaj moja strast. S svojim znanjem in izkušnjami želim prispevati k razvoju treninga teka in teka samega. S tem namenom sem za vse ostale tekaške navdušence razvil aplikacijo PlanGoRun, ki vam bo pomagala pravilno trenirati, teči hitreje in dosegati vrhunske tekaške rezultate.”